Hayırlı akşamlar Et haşlama tarifiyle sızlerleyim:
MALZEMELER:
Bir kg dana eti
4 adet patates
2tana kuru sogan
2 adet havuç
2 tane domates
pul biber tuz ve su
YAPILIŞI
Öncelikle etlerımızı susuz düdüklüde kavuruyoruz etler yavrulurken patateslerımızı soyalım dılımleyelım istedigimiz boyutta soganlarımızı da dörde bolelım havuçlarımızıda traşlayıp onlarıda dörde bolelım burada etler kavrulunca patateslerı soganları havuçları ekleyıp enson domateslerıde ekleyip suyunu goz kararı ayarlanıp tuzunu pul biberinıde ekledıkmı düdüklümüzu ağzını kapatıp 20 dakikada pişecektır afiyet olsun
17 Ocak 2015 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder